Laden Evenementen

Gerelateerde berichten

Activiteit

Studieavond met Bert Fluit in Goes

woensdag 15 november 2017 van 20:00 - 22:00 | Gratis

Op woensdag 15 november is er in Goes een studieavond met Bert Fluit van Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Het leven van Jeremia. De bijeenkomst vindt plaats in de Levensbron, Mansholtlaan 1 in Goes. Aanvang om 20.00 uur, toegang is gratis.

Het leven van Jeremia

Over het bewogen leven van Jeremia is veel bekend en het boek Jeremia vertelt veel momenten van zijn leven van strijd waar hij doorheen ging. Ook zijn gevoelens in de worstelingen met zijn volksgenoten en met de God van Israël. Het lijden van de profeet liep parallel met het lijden van zijn volk, dat hij het naderende oordeel moest verkondigen. Jeremia stond er in zijn profetisch bediening, dat zijn hele leven opeiste, er niet helemaal alleen voor. Baruch, de zoon van Neria, bedreven in het schrijven in de Hebreeuwse taal, bleef hem als zijn secretaris en vriend tot het einde trouw. Jeremia was een profeet die veel geleden heeft, die oordelen moest aankondigen en de uitwerking soms ook zag. Toch schreef de profeet ook door de Heilige Geest gedreven geweldige hoofdstukken van hoop.

Achtergrond spreker

Bert Fluit heeft een werkzaam leven achter de rug als  accountant-administratieconsulent. Daarnaast is Bert Fluit penningmeester van de stichting Christenen voor Israël. Vanaf 2012 is Bert werkzaam als kerkelijk werker binnen de PKN en vanaf 2013 voorganger/pastor van de Protestantse Gemeente Vrouwenpolder.

Gegevens

Datum:
woensdag 15 november 2017
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

De Levensbron, Goes
Mansholtlaan 1, Goes, Nederland
+ Google Maps