Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met Bert Fluit in Heinkenszand

donderdag 19 april van 20:00 - 22:00

Op donderdag 19 april is er in Heinkenszand een studieavond met Bert Fluit, spreker voor de stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Het leven van Jeremia. De bijeenkomst vindt plaats in de zaal achter de Barbesteinkerk, Clara’s Pad 6. Aanvang om 20.00 uur, toegang is gratis.

Waarom Jeruzalem?
Jeruzalem is een unieke stad en de heilige stad voor drie wereldgodsdiensten, maar ook het brandpunt van de wereldgeschiedenis. De geschiedenis van de stad kenmerkt zich door oorlogen, verwoestingen en opbouw. De stad ging in zijn lange geschiedenis van meer dan 3000 jaar van de ene overheerser naar de andere. Jeruzalem is de stad waar de eerste en tweede tempel stonden en de stad waar de Here Jezus gekruisigd is. Altijd was er strijd. Sion, Jeruzalem was duizenden jaren in de harten van het Joodse volk wereldwijd het grote doel van terugkeer. Israël keert terug naar zijn eigen land en zijn eigen stad. Het moet toe naar de eindtijd strijd voordat de Here terugkeert naar de aarde en het koninkrijk kan doorbreken.

Achtergrond spreker
Bert Fluit heeft een werkzaam leven achter de rug als  accountant-administratieconsulent. Daarnaast is Bert Fluit penningmeester van de stichting Christenen voor Israël. Vanaf 2012 is Bert werkzaam als kerkelijk werker binnen de PKN en vanaf 2013 voorganger/pastor van de Protestantse Gemeente Vrouwenpolder.

Gegevens

Datum:
donderdag 19 april
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Barbesteinkerk, Heinkenszand
Clara's Pad 6, Heinkenszand,
+ Google Maps