Laden Evenementen

Gerelateerde berichten

Activiteit

Studieavond met ds. Jaap de Vreugd in Krabbendijke

woensdag 16 mei van 20:00 - 22:00 | Gratis

Op woensdag 16 mei is er in Krabbendijke een studieavond met ds. Jaap de Vreugd, spreker van Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: de plaats van Israël in Gods heilsplan. De bijeenkomst vindt plaats in Verenigingsgebouw De Rancke, Kerkpad 1 in Krabbendijke. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

De plaats van Israël in Gods heilsplan
Ds. Jaap de Vreugd: “Ik ben ervan overtuigd, dat het gebeuren rond Israël een van de grote tekenen van God in onze tijd is. Daarom spreek ik graag over de plaats van Israël in Gods heilsplan, over profetie en vervulling, over de relatie Israël en de kerk, over wat er mis ging in die relatie: vervangingstheologie en anti-judaïsme, over zionisme en christenzionisme, over antisemitisme enz. enz. Ik geniet er enorm van om met medechristenen over deze en andere onderwerpen betreffende Israël van gedachten te wisselen vanuit het profetisch Woord van God..”

Achtergrond spreker
Ds. Jaap de Vreugd was als hervormd predikant werkzaam in de PKN. Hij is oud-voorzitter van Christenen voor Israël. Hij maakt deel uit van de redactie van Israël & de Kerk en publiceert geregeld in dit theologisch kwartaaltijdschrift. Ook is hij als redactielid en schrijver verbonden aan Profetisch Perspectief, een kwartaalblad dat inzoomt op geschiedenis en actualiteit.

Gegevens

Datum:
woensdag 16 mei
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Christenen voor Israel

Locatie

Verenigingsgebouw De Rancke, Krabbendijke
Kerkpad 1, Krabbendijke, Nederland
+ Google Maps