Laden Evenementen
  • Ds. Jaap de Vreugd

Gerelateerde berichten

Activiteit

Studieavond met ds. Jaap de Vreugd in Tiel

18 januari van 20:00 - 22:00

Op donderdag 18 januari is er in Tiel een studieavond met ds. Jaap de Vreugd, spreker van Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: de plaats van Israël in Gods heilsplan. De bijeenkomst vindt plaats in de Gereformeerde Kerk, dr. Schaepmanstraat 23 in Tiel. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

De plaats van Israël in Gods heilsplan
Ds. Jaap de Vreugd: “Ik ben ervan overtuigd, dat het gebeuren rond Israël een van de grote tekenen van God in onze tijd is. Daarom spreek ik graag over de plaats van Israël in Gods heilsplan, over profetie en vervulling, over de relatie Israël en de kerk, over wat er mis ging in die relatie: vervangingstheologie en anti-judaïsme, over zionisme en christenzionisme, over antisemitisme enz. enz. Ik geniet er enorm van om met medechristenen over deze en andere onderwerpen betreffende Israël van gedachten te wisselen vanuit het profetisch Woord van God..”

Achtergrond spreker
Ds. Jaap de Vreugd was als hervormd predikant werkzaam in de PKN. Hij is oud-voorzitter van Christenen voor Israël. Hij maakt deel uit van de redactie van Israël & de Kerk en publiceert geregeld in dit theologisch kwartaaltijdschrift. Ook is hij als redactielid en schrijver verbonden aan Profetisch Perspectief, een kwartaalblad dat inzoomt op geschiedenis en actualiteit.

Details

Date:
18 januari
Time:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Event Tags:

Organisator

Christenen voor Israel
Phone:
033-2458824
Email:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Gereformeerde Kerk, Tiel
dr. Schaepmanstraat 23, Tiel,
+ Google Maps