Laden Evenementen
  • Sprekers Chr. voor Israel

Gerelateerde berichten

Activiteit

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Arnhem

22 maart van 20:00 - 22:00

Op woensdag 22 maart is er in Arnhem een studieavond met ds. Kees van Velzen, spreker van de stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Zie Ik ben met jullie tot aan de voleinding van de wereld. De bijeenkomst vindt plaats in de Kruiskerk, Lisdoddelaan 30 in Arnhem. Aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

Zie, Ik ben met jullie alle dagen, tot aan de voleinding van de wereld.
Met deze tekst eindigt het evangelie volgens Mattheus (28:20) en het bevat een geweldige belofte van de Here Jezus. het Griekse woord voor voleinding betekent letterlijk bij elkaar brengen of samenvoegen. Dit is precies wat we zien in onze tijd want de Here brengt de dingen samen. Hij brengt Zijn Joodse volk thuis en schakelt ons als christenen en als kerk daarbij in. Daarom is ook heel de wereld in beroering omdat God bezig is Zijn kalender uit te werken.

Achtergrond spreker
Ds. Van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen, Lelystad en Huizen. Hij is tevens voorzitter van BEZ/Onze Hoop en van het Holland Koor. Van Velzen: “De tijd waarin we leven is uitermate spannend, christenvervolging is er als nooit te voren. Antisemitisme is bezig aan een verschrikkelijke comeback. Profetieën worden voor onze ogen vervuld. De tijd is vergevorderd.”

 

 

 

 

Details

Date:
22 maart
Time:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Event Tags:

Organisator

Christenen voor Israël
Phone:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

Kruiskerk
Lisdoddelaan 30, Arnhem, Nederland
+ Google Maps