fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met Bert Fluit in Terneuzen

woensdag 29 mei van 20:00 - 22:00

Op woensdag 29 mei is er in Terneuzen een studieavond met Bert Fluit van Christenen voor Israël. Het thema is: Jeruzalem. De bijeenkomst vindt plaats in de Goede Herderkerk, Koninginnelaan 4 in Terneuzen. Aanvang om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Jeruzalem
Jeruzalem is een hot item in de media wereldwijd na de uitspraak van president Trump over de erkenning van Jeruzalem als de hoofdstad van Israël. Jeruzalem is het hart van de wereld en ook het brandpunt van de wereldgeschiedenis. De geschiedenis van de stad kenmerkt zich door oorlogen, verwoestingen en opbouw. De stad ging in zijn lange geschiedenis van meer dan 3000 jaar van de ene overheerser naar de andere. Jeruzalem is de stad waar de eerste en tweede Joodse tempels stonden en de stad waar de Here Jezus gekruisigd is. Altijd was er strijd. Sion, Jeruzalem was duizenden jaren in de harten van het Joodse volk wereldwijd het grote doel van terugkeer. Israël keert terug naar zijn eigen land en zijn eigen stad. Het moet toe naar de eindtijdsstrijd voordat de Here terugkeert naar de aarde en het Koninkrijk kan doorbreken.

Achtergrond spreker
Bert Fluit heeft een werkzaam leven achter de rug als accountant/administratieconsulent. Daarnaast is Bert Fluit penningmeester van de stichting Christenen voor Israël. Vanaf 2012 is Bert werkzaam als kerkelijk werker binnen de PKN en vanaf 2013 voorganger/pastor van de Protestantse Gemeente Vrouwenpolder.

Gegevens

Datum:
woensdag 29 mei
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

Goede Herderkerk, Terneuzen
Koninginnelaan 4, Terneuzen, 4532 BR Nederland
+ Google Maps