Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Henk Poot in Aalsmeer

maandag 10 december 2018 van 20:00 - 22:00

Op maandag 10 december is er in Aalsmeer een studieavond met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Judea en Samaria, waar Bijbelse profetieën worden vervuld.  De bijeenkomst vindt plaats in Gebouw Mendel, Zwarteweg 98 in Aalsmeer. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Verkoop van producten uit Israël.

Judea en Samaria, waar Bijbelse profetieën worden vervuld
Judea en Samaria omvat een klein gebied van minder dan 6000 vierkante km groot, waar ongeveer 2.780.000 Palestijnen wonen in plaatsen als Nablus, Bethlehem, Jenin en Jericho. Er wonen ongeveer 400.000 Joden in plaatsen als Kiryat Arba, Beil El en Shiloh. De geschiedenis en de betekenis van dit gebied is oneindig rijker dan de huidige gebeurtenissen die de aandacht van de wereld trekken. De geschiedenis van het Joodse volk vond bijna allemaal hier plaats, van Be’er Sheva tot Hebron, Bethlehem, Jeruzalem, Beit El en Shichem. Dit zijn de cruciale locaties waar bijna elke centrale gebeurtenis in onze oude geschiedenis zich afspeelde. Geschiedkundig bekeken is er geen enkel ander volk op aarde is dat zo’n rijk en goed gedocumenteerde geschiedenis heeft. Maar niet alleen geschiedkundig, juist ook profetisch in Gods Woord is dit gebied enorm belangrijk in deze tijd waarin het Joodse volk terugkeert naar hun land.

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Gegevens

Datum:
maandag 10 december 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Marry Ravesloot
Telefoon:
0297-360235

Locatie

Gebouw Mendel
Zwarteweg 98, Aalsmeer, Nederland
+ Google Maps