Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Henk Poot in Emmeloord

woensdag 14 november van 20:00 - 22:00

Op woensdag 14 november is er in Emmeloord een studieavond met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Jeruzalem de stad van de Grote Koning. De bijeenkomst vindt plaats in Buurthuis de Erven, Amstelland 2 in Emmeloord. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

Jeruzalem, de stad van de grote Koning
Wat maakt Jeruzalem zo belangrijk, wat is haar geheim? Waarom noemt Jezus de stad de “stad van de grote Koning” en roept de Bijbel op om voor Sion te bidden? Waarom wordt het de navel van de aarde genoemd en wordt Jeruzalem voor de volken in de eindtijd een steen des aanstoots en tenslotte wat heeft ons zicht op Jeruzalem te maken met Reformatie? In deze Bijbellezing gaat  ds. Henk Poot in op de oorsprong, de geschiedenis en de toekomst van Sion.

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Gegevens

Datum:
woensdag 14 november
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Diny Visscher
Telefoon:
0527-697247

Locatie

Buurthuis de Erven, Emmeloord
Amstelland 2, Emmeloord, Nederland
+ Google Maps