fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Henk Poot in Emmen

dinsdag 16 april van 19:30 - 21:30

Op dinsdag 16 april is er in Emmen een studieavond met ds. Henk Poot van Christenen voor Israël. Het thema is: Zoon van de Gezegende. De bijeenkomst vindt plaats in de Kapelkerk, Kapelstraat 63 in Emmen. De aanvang is om 19.30 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Zoon van de Gezegende
Het geloof in Jezus lijkt het grote breekpunt te zijn tussen Israël en de kerk. Immers in de kerk belijden wij dat Jezus de Christus is en de meeste Joden doen dat niet. Toch heeft Jezus veel meer met Israël dan we als christenen wel eens beseffen. Je zou zelfs kunnen zeggen dat we via Jezus veel meer zicht krijgen op de plaats en de betekenis van het Joodse volk. Maar niet alleen dat: het besef dat Jezus en Israël met elkaar verbonden zijn, zou ook kunnen leiden tot een verrijking van ons geloof in Jezus.

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

 

 

Gegevens

Datum:
dinsdag 16 april
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Lodewijk Broekman

Locatie

Kapelkerk, Emmen
Kapelstraat 63, Emmen, Nederland
+ Google Maps