fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Henk Poot in Hoofddorp

dinsdag 26 november van 19:45 - 21:45

Op dinsdag 26 november is er in Hoofddorp een studieavond met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Jeruzalem de stad van de Grote Koning. De bijeenkomst vindt plaats in de bedrijfskantine van de JDB Groep, Rijnlanderweg 10 85 in Hoofddorp. De aanvang is om 19.45 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Jeruzalem de stad van de Grote Koning
Wat maakt Jeruzalem zo belangrijk, wat is haar geheim? Waarom noemt Jezus de stad de “stad van de grote Koning” en roept de Bijbel op om voor Sion te bidden? Waarom wordt het de navel van de aarde genoemd en wordt Jeruzalem voor de volken in de eindtijd een steen des aanstoots? In deze Bijbellezing gaat ds. Henk Poot van Christenen voor Israël in op de oorsprong, de geschiedenis en de toekomst van Sion., de stad van de Grote Koning.

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Gegevens

Datum:
dinsdag 26 november
Tijd:
19:45 - 21:45
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Emmie den Breejen
Telefoon:
023-5576458

Locatie

bedrijfskantine JDB Groep, Hoofddorp
Rijnlanderweg 10 85, Hoofddorp, Nederland
+ Google Maps