Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Henk Poot in Lelystad

donderdag 15 november van 20:00 - 22:00

Op donderdag 15 november is er in Lelystad een studieavond met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Zoon van de Gezegende.  De bijeenkomst vindt plaats in Max het musje, Groene Velden 83 in Lelystad. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Verkoop van producten uit Israël.

Zoon van de Gezegende
Het geloof in Jezus lijkt het grote breekpunt te zijn tussen Israël en de kerk. Immers in de kerk belijden wij dat Jezus de Christus is en de meeste Joden doen dat niet. Toch heeft Jezus veel meer met Israël dan we als christenen wel eens beseffen. Je zou zelfs kunnen zeggen dat we via Jezus veel meer zicht krijgen op de plaats en de betekenis van het Joodse volk. Maar niet alleen dat: Het besef dat Jezus en Israël met elkaar verbonden zijn, zou ook kunnen leiden tot een verrijking van ons geloof in Jezus.

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

 

Gegevens

Datum:
donderdag 15 november
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Max het mutsje, Lelystad
Groene Velden 83, Lelystad, Nederland
+ Google Maps