fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Henk Poot in Sneek

maandag 25 november van 19:30 - 21:30

Op maandag 25 november is er in Sneek een studieavond met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Gods beloften voor Israël. De bijeenkomst vindt plaats in de Zuiderkerk, Rienck Bockemakade 7 in Sneek. De aanvang is om 19.30 uur, toegang is gratis. er is verkoop van producten uit Israël.

Gods beloften voor Israël
Israël is een uniek land en een uniek volk, het volk dat ontstaan is in de oudheid en nog steeds bestaat, inclusief taal en tradities. Een teken van Gods onveranderlijke trouw en Zijn almachtig handelen. Het volk ontstond door de roeping van Abram en later de uittocht uit Egypte. De Here God vertrouwde dit volk Zijn onfeilbare Woord toe, de Bijbel. In de Bijbel lezen we nogal wat beloften die God aan Israël doet. Denk alleen al aan de bekende belofte, in Genesis 12: ‘Ik zal zegenen wie u zegenen’. Wat is de betekenis van Gods beloften aan Israël na de komst van Jezus? Zijn alle beloften in Jezus vervuld, en dus niet meer geldig? Of juist wel? Of… nog wel geldig, maar dan alleen voor christenen? En heeft Jezus eigenlijk ook specifieke beloften gedaan aan Israël?

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Gegevens

Datum:
maandag 25 november
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Piet Speelman

Locatie

Zuiderkerk, Sneek
Rienk Bockemakade 7, Sneek, Nederland
+ Google Maps