fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Henk Poot in Tytsjerk

dinsdag 28 mei van 20:00 - 22:00 | Gratis

Op dinsdag 28 mei is er in Tytsjerk een studieavond met ds. Henk Poot van Christenen voor Israël. Het thema is: Israël en Jezus. De bijeenkomst vindt plaats in Gebouw de Sanjes, Buorren 44 in Tytsjerk. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Israël en Jezus
Het geloof in Jezus lijkt het grote breekpunt te zijn tussen Israël en de kerk. Immers in de kerk belijden wij dat Jezus de Christus is en de meeste Joden doen dat niet. Toch heeft Jezus veel meer met Israël dan we als christenen wel eens beseffen. Je zou zelfs kunnen zeggen dat we via Jezus veel meer zicht krijgen op de plaats en de betekenis van het Joodse volk. Maar niet alleen dat: Het besef dat Jezus en Israël met elkaar verbonden zijn, zou ook kunnen leiden tot een verrijking van ons geloof in Jezus.

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Gegevens

Datum:
dinsdag 28 mei
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

Gebouw de Sanjes, Tytsjerk
Buorren 44, Tytsjerk, 9255 KL Nederland
+ Google Maps