fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Henk Poot in Vriezenveen

maandag 14 oktober van 20:00 - 22:00

Op maandag 14 oktober is er in Vriezenveen een studieavond met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Jezus en Israël. De bijeenkomst vindt plaats in de Grote Kerk, Westeinde 39 in Vriezenveen. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

Jezus en Israël
Het geloof in Jezus lijkt het grote breekpunt te zijn tussen Israël en de kerk. Immers in de kerk belijden wij dat Jezus de Christus is en de meeste Joden doen dat niet. Toch heeft Jezus veel meer met Israël dan we als christenen wel eens beseffen. Je zou zelfs kunnen zeggen dat we via Jezus veel meer zicht krijgen op de plaats en de betekenis van het Joodse volk. Maar niet alleen dat: Het besef dat Jezus en Israël met elkaar verbonden zijn, zou ook kunnen leiden tot een verrijking van ons geloof in Jezus.

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Gegevens

Datum:
maandag 14 oktober
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Marjan Schutmaat

Locatie

Grote Kerk, Vriezenveen
Westeinde 39, Vriezenveen, Nederland
+ Google Maps