fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Jaap de Vreugd in Beverwijk

donderdag 20 februari van 20:00 - 22:00

Op donderdag 20 februari is er in Beverwijk een studieavond met ds. Jaap de Vreugd, spreker van Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Met Israël op weg naar de toekomst. De bijeenkomst vindt plaats in de Vredevorstkerk, Laan der Nederlanden 152 in Beverwijk. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Met Israël op weg naar de toekomst
Ds. Jaap de Vreugd: “We zijn een bevoorrechte generatie: we zien tal van profetische beloften van God in vervulling gaan in de terugkeer en het (beginnend) herstel van Israël. Dit is een van de grote tekenen van God in onze tijd; in samenhang met andere tekenen zien we de (weder-)komst van de Messias en de doorbraak van het rijk van God naderbij komen. Het is bijzonder belangrijk elkaar te helpen de tekenen te verstaan en zo ook de eigen tijd te verstaan, opdat we bereid en toegerust zijn voor Gods toekomst.”

Achtergrond spreker
Ds. Jaap de Vreugd was als hervormd predikant werkzaam in de PKN. Hij is oud-voorzitter van Christenen voor Israël. Hij maakt deel uit van de redactie van Israël & de Kerk en publiceert geregeld in dit theologisch kwartaaltijdschrift. Ook is hij als redactielid en schrijver verbonden aan Profetisch Perspectief, een kwartaalblad dat inzoomt op geschiedenis en actualiteit.

 

Gegevens

Datum:
donderdag 20 februari
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Vredevorstkerk, Beverwijk
Laan der Nederlanden 152, Beverwijk, Nederland
+ Google Maps