fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Jaap de Vreugd in Boelenslaan

woensdag 20 november van 20:00 - 22:00

Op woensdag 20 november is er in Boelenslaan een studieavond met ds. Jaap de Vreugd, spreker van Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De plaats van Israël in Gods heilsplan. De bijeenkomst vindt plaats in het Witte Kerkje, Boelenswei 52 in Boelenslaan. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

De plaats van Israël in Gods heilsplan
Ds. Jaap de Vreugd: “Ik ben ervan overtuigd, dat het gebeuren rond Israël een van de grote tekenen van God in onze tijd is. Daarom spreek ik graag over de plaats van Israël in Gods heilsplan, over profetie en vervulling, over de relatie Israël en de kerk, over wat er mis ging in die relatie: vervangingstheologie en anti-judaïsme, over zionisme en christenzionisme, over antisemitisme enz. enz. Ik geniet er enorm van om met medechristenen over deze en andere onderwerpen betreffende Israël van gedachten te wisselen vanuit het profetisch Woord van God..”

Achtergrond spreker
Ds. Jaap de Vreugd was als hervormd predikant werkzaam in de PKN. Hij is oud-voorzitter van Christenen voor Israël. Hij maakt deel uit van de redactie van Israël & de Kerk en publiceert geregeld in dit theologisch kwartaaltijdschrift. Ook is hij als redactielid en schrijver verbonden aan Profetisch Perspectief, een kwartaalblad dat inzoomt op geschiedenis en actualiteit.

 

Gegevens

Datum:
woensdag 20 november
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Roelof Zandbergen

Locatie

Witte Kerkje, Boelenslaan
Boelenswei 52, Boelenslaan, Nederland
+ Google Maps