fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Jaap de Vreugd in Oosterwolde (Frl.)

woensdag 5 juni van 20:00 - 22:00 | Gratis

Op woensdag 5 juni is er in Oosterwolde (Frl). een studieavond met ds. Jaap de Vreugd van Christenen voor Israël. Het thema is: De plaats van Israël in Gods heilsplan. De bijeenkomst vindt plaats in Het Anker, Jan Frankensingel 30 in Oosterwolde. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

De plaats van Israël in Gods heilsplan
Ds. Jaap de Vreugd: “Ik ben ervan overtuigd dat het gebeuren rond Israël een van de grote tekenen van God in onze tijd is. Daarom spreek ik graag over de plaats van Israël in Gods heilsplan, over profetie en vervulling, over de relatie Israël en de kerk, over wat er mis ging in die relatie: vervangingstheologie en anti-judaïsme, over zionisme en christenzionisme, over antisemitisme, enz. Ik geniet er enorm van om met medechristenen over deze en andere onderwerpen betreffende Israël van gedachten te wisselen vanuit het profetisch Woord van God.”

Achtergrond spreker
Ds. Jaap de Vreugd was als hervormd predikant werkzaam in de PKN en hij is oud-voorzitter van Christenen voor Israël. Hij maakt deel uit van de redactie van Israël & de Kerk en publiceert geregeld in dit theologisch kwartaaltijdschrift. Ook is hij als redactielid en schrijver verbonden aan Profetisch Perspectief, een kwartaalblad dat inzoomt op geschiedenis en actualiteit.

Gegevens

Datum:
woensdag 5 juni
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

Het Anker, Oosterwolde
Jan Frankensingel 30, Oosterwolde, 8431 AH Nederland
+ Google Maps