fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Alblasserdam

vrijdag 20 september van 20:00 - 22:00

Op vrijdag 20 september is er in Alblasserdam een studieavond met ds. Kees van Velzen van Christenen voor Israël. Het thema is: Op arendsvleugels. De bijeenkomst vindt plaats in het ’t Scheepke, Rijnstraat 434 in Alblasserdam. De aanvang is om 19.30 uur en de toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Op arendsvleugels
Ds. Kees van Velzen: De arend behoort tot de meest indrukwekkende van Gods schepselen. Stormen zijn geen probleem. Hij houdt er van. Opmerkelijk dat Jesaja 40, wat begint met de opdracht om Israël te troosten, afsluit met het geheim van het vliegen van de arend: het uitslaan van de vleugels. En dat betekent God verwachten. In welke omstandigheid dan ook. De les voor Israël en voor ons!

Achtergrond spreker
Ds. Kees van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen en Lelystad. Hij is een veelgevraagd spreker en spreekt regelmatig voor Christenen voor Israël.

Gegevens

Datum:
vrijdag 20 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

‘t Scheepke, Alblasserdam
Rijnstraat 434, Alblasserdam, Nederland
+ Google Maps