fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Doetinchem

dinsdag 15 oktober van 20:00 - 22:00

Op dinsdag 15 oktober is er in Doetinchem een studieavond met ds. Kees van Velzen, spreker voor de stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De plaats van Israël in Gods heilsplan. De bijeenkomst vindt plaats in het gebouw van de Baptistengemeente het Lichtpunt, Dr. Hubert Noodtstraat 76 in Doetinchem. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

De plaats van Israël in Gods heilsplan
Ds. Kees van Velzen: “Ik ben ervan overtuigd, dat het gebeuren rond Israël een van de grote tekenen van God in onze tijd is. Daarom spreek ik graag over de plaats van Israël in Gods heilsplan, over profetie en vervulling, over de relatie Israël en de kerk, over wat er mis ging in die relatie: vervangingstheologie en anti-judaïsme, over zionisme en christenzionisme, over antisemitisme enz. enz. Ik geniet er enorm van om met medechristenen over deze en andere onderwerpen betreffende Israël van gedachten te wisselen vanuit het profetisch Woord van God..”

Achtergrond spreker
Ds. van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen en Lelystad. Hij is een veelgevraagd spreker en spreekt regelmatig voor Christenen voor Israël.

Gegevens

Datum:
dinsdag 15 oktober
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Baptistengemeente het Lichtpunt, Doetinchem
Dr. Hubert Noodtstraat 76, Doetinchem, Nederland
+ Google Maps