fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Lelystad

dinsdag 22 oktober van 20:00 - 22:00

Op dinsdag 22 oktober is er in Lelystad een studieavond met ds. Kees van Velzen, spreker voor de stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Here, herstelt u in deze tijd het koningschap voor Israël? De bijeenkomst vindt plaats in het gebouw de Hoeksteen, Schouw 24-96 in Lelystad. De aanvang is om 19.30 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Here, herstelt U in deze tijd het koningschap voor Israël?
“Dit was de vraag van de discipelen aan de Here Jezus in Hand. 1: Here herstelt U in deze tijd het koninkrijk voor Israël? Israël is verstrooid geweest onder alle volken en keert weer terug naar Israël. Het is het enige volk uit de oudheid dat nog steeds bestaat, inclusief taal en tradities. Een teken van Gods onveranderlijke trouw en Zijn almachtig handelen. De Here God vertrouwde dit volk Zijn onfeilbare Woord toe. Onze verlosser en Koning Jezus Christus is Jood uit de Joden, geboren en getogen in Israël. Zijn wederkomst is nabij gekomen en ook het koningschap over Israël komt weer in zicht.”

Achtergrond spreker
Ds. van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen en Lelystad. Hij is een veelgevraagd spreker en spreekt regelmatig voor Christenen voor Israël.

Gegevens

Datum:
dinsdag 22 oktober
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Gerda Koknel

Locatie

De Hoeksteen, Lelystad
Schouw 24-96, Lelystad, Nederland
+ Google Maps