fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Nieuw Vennep

maandag 9 maart van 20:00 - 22:00

Op maandag 9 maart is er in Nieuw Vennep een studieavond met ds. Kees van Velzen, spreker voor de stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Het herstel van het koningschap van Israël. De bijeenkomst vindt plaats in het Trefpunt, Hoofdweg 1318 in Nieuw Vennep. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Het herstel van het koningschap van Israël
“Dit was de vraag van de discipelen aan de Here Jezus in Hand. 1: Here herstelt Gij in deze tijd het koninkrijk voor Israël? Israël is verstrooid geweest onder alle volken en keert weer terug naar Israël. Het is het enige volk uit de oudheid dat nog steeds bestaat, inclusief taal en tradities. Een teken van Gods onveranderlijke trouw en Zijn almachtig handelen. De Here God vertrouwde dit volk Zijn onfeilbare Woord toe. Onze verlosser en Koning Jezus Christus is Jood uit de Joden, geboren en getogen in Israël. Zijn wederkomst is nabij gekomen en ook het koningschap over Israël komt weer in zicht.”

Achtergrond spreker
Ds. van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen en Lelystad. Hij is een veelgevraagd spreker en spreekt regelmatig voor Christenen voor Israël.

Gegevens

Datum:
maandag 9 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Ina Kulk
Telefoon:
0252-672476

Locatie

Het Trefpunt, Nieuw-Vennep
Hoofdweg 1318, Nieuw-Vennep ,
+ Google Maps