fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Oldemarkt

dinsdag 11 december 2018 van 20:00 - 22:00

Op dinsdag 11 december is er in Oldemarkt een studieavond met ds. Kees van Velzen, spreker voor de stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Jesaja 40, troost, troost mijn volk. De bijeenkomst vindt plaats in gebouw de Ontmoeting, Marktplein 9 in Oldemarkt. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Verkoop van producten uit Israël.

Jesaja 40, troost, troost mijn volk
De Here houdt zich aan zijn beloften en als Juda in ballingschap is gegaan vanwege de zonde van het volk en haar koningen, dan spreekt de Here alweer van bevrijding en verlossing. Dat is het hart van de Here en Hij schept geen genoegen in het oordeel en de straf en wil altijd troost schenken waar dat kan. De Heilige Geest is de Trooster bij uitstek en de Here heeft voorzien waar zijn volk doorheen moest gaan, en roept troosters uit de volken om zijn volk te troosten.

Achtergrond spreker
Ds. van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen en Lelystad. Hij is een veelgevraagd spreker en spreekt regelmatig voor Christenen voor Israël.

Gegevens

Datum:
dinsdag 11 december 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Janny Bouwer
Telefoon:
0561-452171

Locatie

Gebouw de ontmoeting, Oldemarkt
Marktplein 9, Oldemarkt, Nederland
+ Google Maps