fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Ouddorp

woensdag 22 mei van 20:00 - 22:00 | Gratis

Op woensdag 22 mei is er in Ouddorp een studieavond met ds. Kees van Velzen van Christenen voor Israël. Het thema is: Het herstel van het koningschap van Israël. De bijeenkomst vindt plaats in de Gereformeerde Kerk, Dorpstienden 15 in Ouddorp. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Het herstel van het koningschap van Israël
Dit was de vraag van de discipelen aan de Here Jezus in Handelingen 1: “Here, herstelt Gij in deze tijd het koninkrijk voor Israël?” Israël is verstrooid geweest onder alle volken en keert weer terug naar Israël. Het is het enige volk uit de oudheid dat nog steeds bestaat, inclusief taal en tradities. Een teken van Gods onveranderlijke trouw en Zijn almachtig handelen. De Here God vertrouwde dit volk Zijn onfeilbare Woord toe. Onze verlosser en Koning Jezus Christus is Jood uit de Joden, geboren en getogen in Israël. Zijn wederkomst is nabij gekomen en ook het koningschap over Israël komt weer in zicht.

Achtergrond spreker
Ds. Kees van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen en Lelystad. Hij is een veelgevraagd spreker en spreekt regelmatig voor Christenen voor Israël.

Gegevens

Datum:
woensdag 22 mei
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

Gereformeerde Kerk, Ouddorp
Dorpstienden 15, Ouddorp, 3253 AS Nederland
+ Google Maps