fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Zeewolde

woensdag 13 februari van 20:00 - 22:00

Op woensdag 13 februari is er in Zeewolde een studieavond met ds. Kees van Velzen, spreker voor de stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De eindtijd. De bijeenkomst vindt zaal de Open Haven, zaal Kogge, kerkplein 8 in Zeewolde. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

De eindtijd
Ds. Kees van Velzen spreekt graag over de rol van Israël in de eindtijd en de tegenkrachten die hierbij opgeroepen worden. Wij leven in fascinerende tijden en de berichten volgen elkaar razendsnel op. De wereld is in beroering en wij leven in deze unieke generatie die de vervulling van Gods beloften ziet zoals dit misschien door geen enkele generatie in de menselijk geschiedenis is meegemaakt. Wat moeten wij hiermee als Nieuwtestamentische christenen? Als nooit tevoren worden christenen geroepen om hoopvolle mensen te zijn in deze laatste fase van de wereldgeschiedenis. En daarvoor moeten onze Bijbels opengaan om te zien hoe de Almachtige God ons wil inschakelen bij de volvoering van Zijn heilsplan!’

Achtergrond spreker
Ds. van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen en Lelystad. Hij is een veelgevraagd spreker en spreekt regelmatig voor Christenen voor Israël.

 

Gegevens

Datum:
woensdag 13 februari
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Open Haven, Zeewolde
Kerkplein 8, Zeewolde,
+ Google Maps