fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met ds. Oscar Lohuis in Arnhem

donderdag 19 september van 20:00 - 22:00

Op donderdag 19 september is er in Arnhem een studieavond met ds. Oscar Lohuis van Christenen voor Israël. Het thema is: De terugkeer van de Joden naar het Beloofde Land. De bijeenkomst vindt plaats in de Ark, Amsterdamseweg 17a in Arnhem. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

De terugkeer van de Joden naar het Beloofde Land
Op veel plaatsen in de Bijbel komen we teksten tegen die spreken van het opnieuw verzamelen van het volk van Israël in het land dat aan hen beloofd is. Wat is de betekenis daarvoor voor de wereld en voor de gemeente van Jezus Christus? Welke rol mogen en kunnen wij daarin spelen? Verschillende teksten spreken ervan dat de overige volken het volk van Israël helpen om terug te keren. Hoe moeten we dat zien en hoe kunnen we deel krijgen aan wat God aan het doen in de wereld waarin wij nu leven? 

Achtergrond spreker
Ds. Oscar Lohuis was in het verleden verbonden aan de  baptistengemeenten in Meppel en Emmeloord. Vanaf 2007 is hij vrijgesteld om zich helemaal te geven aan de Woordverkondiging als rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar. Lohuis spreekt regelmatig in kerken, hij verzorgt Bijbelstudies en schrijft columns in verschillende bladen. Lohuis: “De tijd waarin wij nu als Kerk van Jezus Christus leven vraagt om een serieuze overdenking van de plaats van Israël in Gods reddingsplan voor deze wereld.”

Gegevens

Datum:
donderdag 19 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

De Ark, Arnhem
Amsterdamseweg 17, Arnhem, Nederland
+ Google Maps