fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met Peter Pellemans in Geertruidenberg

woensdag 25 september van 20:00 - 22:00

Op woensdag 25 september is er in Geertruidenberg een studieavond met Peter Pellemans van Christenen voor Israël. Het thema is: De Joodse wortels van het christelijke geloof. De bijeenkomst vindt plaats in de Geertruidkerk, Elfhuizen 3 in Geertruidenberg. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

De Joodse wortels van het christelijke geloof
Wanneer we Gods Woord eerlijk bestuderen zien we dat het een Joods/Hebreeuws karakter uitstraalt. De voorbije eeuwen van vervangingstheologie wilden ons anders doen geloven. Alle verbonden werden door God met Israël gesloten. Jezus werd als Jood geboren en leefde als Jood. De apostelen waren Joods en Jezus zei dat Hij op de eerste plaats kwam “voor de verloren schapen van het huis Israëls”. Daar in Israël liggen onze wortels, onze oorsprong en onze hoop.

Achtergrond spreker
Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof en als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het christelijke geloof.

Gegevens

Datum:
woensdag 25 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel

Locatie

Geertruidskerk, Geertruidenberg
Elfhuizen 3, Geertruidenberg, Nederland
+ Google Maps