fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met Peter Pellemans in Hasselt

woensdag 19 februari van 20:00 - 22:00

Op woensdag 19 februari is er in Hasselt (belgië) een studieavond met Peter Pellemans, spreker voor de stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De Joodse wortels van het Christelijk geloof. De bijeenkomst vindt plaats in Ontmoetingscentrum Elckerlyc, Pastorijstraat 4 in Hasselt. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

De Joodse wortels van het Christelijke geloof
Wanneer we Gods Woord eerlijk bestuderen zien we dat het een Joods/Hebreeuws karakter uitstraalt. De voorbije eeuwen van vervangingstheologie wilden ons anders doen geloven.  Alle verbonden werden door God met Israël gesloten. Jezus werd als Jood geboren en leefde als Jood. De Apostelen waren Joods en Jezus zei dat Hij op de eerste plaats kwam “voor de verloren schapen van het huis Israëls”. Daar in Israël liggen onze wortels, onze oorsprong en onze hoop.

Achtergrond spreker
Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het christelijke geloof.

 

Gegevens

Datum:
woensdag 19 februari
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Ontmoetingscentrum Elckerlyc, Hasselt
Pastorijstraat 4, Hasselt, België
+ Google Maps