fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met Peter Pellemans in Maaseik

dinsdag 25 februari van 20:00 - 22:00

Op dinsdag 25 februari is er in Maaseik een studieavond met Peter Pellemans, spreker voor Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Vervulling van Bijbelse profetieën in onze tijd. De bijeenkomst vindt plaats in de Zaal achter de St. Jozef Werkmankerk, Weertersteenweg 221 in Maaseik. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Vervulling van Bijbelse profetieën in onze tijd
Gods Woord houdt ons voor “dat wij de profetieën niet mogen verachten”. Toch zijn er veel oprechte gelovigen die worstelen met het profetische Woord, of het als “te moeilijk”, maar buiten beschouwing laten. Dan doen we niet alleen God te kort maar ook onszelf. Juist door de profetieën te laten spreken wordt ons geloof verrijkt en zijn we veel beter op de hoogte en voorbereid op wat komen gaat.

Achtergrond spreker
Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het christelijke geloof.

Gegevens

Datum:
dinsdag 25 februari
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Zaal achter st. Jozef werkmankerk, Maaseik
Weertersteenweg 221, Maaseik, België
+ Google Maps