fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met Peter Pellemans in Nijmegen

dinsdag 24 september van 20:00 - 22:00

Op dinsdag 24 september is er in Nijmegen een studieavond met Peter Pellemans van Christenen voor Israël. Het thema is: Gods doel met Israël. De bijeenkomst vindt plaats in het Ontmoetingscentrum, Prof. Ragoutstraat 23 in Nijmegen. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Gods doel met Israel!
Al vele eeuwen geleden heeft De Eeuwige aan, de latere aartsvader van Israël, Abraham een prachtige belofte gedaan. (Genesis 12: 2,3)  God beloofde aan Abraham dat Hij en zijn nageslacht tot zegen zou zijn voor alle geslachten op aarde. Maar hoe zien wij die belofte van zegen terug en wanneer zou die komen? Want wat de wereld ziet is dat het volk van God en het land Israel een bloedige geschiedenis van vervolging en bezetting achter de rug heeft, en nog is dat niet voorbij.   Waar blijft dan die beloofde zegen?   In de wereld van dit moment wordt het volk van God weer bekritiseerd, wordt het bestaansrecht van Israël betwijfeld en is er strijd over Israëlisch grondgebied. En toch, tegen alle verdrukking in is De God van Israël al meer dan honderdvijftig jaar lang bezig om Zijn volk terug te brengen in hun, door Hem beloofde, land. Eretz Israël.

Achtergrond spreker
Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof en als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het christelijke geloof.

Gegevens

Datum:
dinsdag 24 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Ontmoetingscentrum, Nijmegen
prof. Ragoutstraat 23, Nijmegen,
+ Google Maps