fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met Peter Pellemans in Oss

donderdag 21 februari van 20:00 - 22:00

Op donderdag 21 februari is er in Oss een studieavond met Peter Pellemans, spreker voor Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De vervulling van Bijbelse profetieën in onze tijd. De bijeenkomst vindt plaats in de Pinksterterp, Vianenstraat 102 in Oss. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

De vervulling van Bijbelse profetieën in onze tijd.
Gods Woord houdt ons voor “dat wij de profetieën niet mogen verachten”. Toch zijn er veel oprechte gelovigen die worstelen met het profetische Woord, of het als “te moeilijk”, maar buiten beschouwing laten. Dan doen we niet alleen God te kort maar ook onszelf. Juist door de profetieën te laten spreken wordt ons geloof verrijkt en zijn we veel beter op de hoogte en voorbereid op wat komen gaat.

Achtergrond spreker
Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het christelijke geloof.

Gegevens

Datum:
donderdag 21 februari
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

De Pinksterterp, Oss
Vianenstraat 102, Oss, Nederland
+ Google Maps