fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met Peter Pellemans in Oss

dinsdag 17 september van 20:00 - 22:00

Op dinsdag 17 september is er in Oss een studieavond met Peter Pellemans van Christenen voor Israël. Het thema is: Gods doel met Israël. De bijeenkomst vindt plaats in zaal 1 van de Pinksterterp, Vianenstraat 102 in Oss. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Gods doel met Israël
Gods doel met Israël vanaf de roeping en verkiezing van Abram is om tot zegen te zijn voor alle volkeren op aarde. In tegenstelling tot wat de vervangingstheologie ons wilde doen geloven, is God dit doel nog steeds aan het uitwerken met Zijn volk. En ook nog voor de ogen van de volkeren van de wereld tot een getuigenis van Zijn trouw aan Zijn volk. Zeker zijn er periodes van ongehoorzaamheid geweest van Israël, maar Gods Meesterplan van redding en behoud gaat door. Het falen van Israëlieten, of christenen, kan nooit Gods plannen stilleggen of teniet doen! Hij is God, de mens is de geschapene. De Heere leidt de geschiedenis. Israël heeft als Gods modelnatie op aarde vele bewogen eeuwen achter de rug. En nog steeds, ook in onze tijd, werkt de Almachtige hard aan de verwezenlijking van Zijn doel met Israël. De vervulling hiervan is dichterbij dan zij ooit is geweest.

Achtergrond spreker
Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het christelijke geloof.

Gegevens

Datum:
dinsdag 17 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

De Pinksterterp, Oss
Vianenstraat 102, Oss, Nederland
+ Google Maps