fbpx
Laden Evenementen
  • Peter Pellemans
Activiteit

Studieavond met Peter Pellemans in Valkenswaard

woensdag 27 februari van 20:00 - 22:00

Op woensdag 27 februari is er in Valkenswaard een studieavond met Peter Pellemans, spreker voor Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De  Joodse wortels van het christelijke geloof. De bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium Kempenhof, Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

De Joodse wortels van het Christelijke geloof.
Wanneer we Gods Woord eerlijk bestuderen zien we dat het een Joods/Hebreeuws karakter uitstraalt. De voorbije eeuwen van vervangingstheologie wilden ons anders doen geloven.  Alle verbonden werden door God met Israël gesloten. Jezus werd als Jood geboren en leefde als Jood. De Apostelen waren Joods en Jezus zei dat Hij op de eerste plaats kwam “voor de verloren schapen van het huis Israëls”. Daar in Israël liggen onze wortels, onze oorsprong en onze hoop.

Achtergrond spreker
Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het christelijke geloof.

Gegevens

Datum:
woensdag 27 februari
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Auditorium Kempenhof, Valkenswaard
Antwerpsebaan 3, Valkenswaard,
+ Google Maps