Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met Peter Pellemans in Valkenswaard

woensdag 26 september van 20:00 - 22:00

Op woensdag 26 september is er in Valkenswaard een studieavond met Peter Pellemans, spreker voor Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: de wederopstanding van Israël. De bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium Kempenhof, Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Verkoop producten uit Israël.

De wederopstanding van Israël
Geen wereldrijk ooit is vergaan en weer opgestaan. Maar Israël is na bijna 2000 jaar  verstrooit te zijn geweest in alle landen van de wereld, teruggekeerd in het oorspronkelijke land dat door God aan hun voorvaderen was gegeven. Dit wonder van herstel vanaf 1948 werd al bijna 2500 jaar geleden uitgebreid geprofeteerd in Ezechiël hoofdstuk 37 en wij zien dat wonder van de wederopstanding voor onze ogen letterlijk in vervulling gaan.  Inmiddels is er al bijna 70 jaar verstreken en heeft Israël tegen de verdrukking in van oorlogen, intifada’s standgehouden en uitgegroeid tot een moderne staat met acht miljoen inwoners. Israël is getransformeerd van een woestijn naar een groen en vruchtbaar land met een groeiende economie. Israël is gewoon een wonder van God.

Achtergrond spreker
Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het christelijke geloof.

 

 

Gegevens

Datum:
woensdag 26 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel

Locatie

Auditorium Kempenhof, Valkenswaard
Antwerpsebaan 3, Valkenswaard,
+ Google Maps