fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met Peter Pellemans in Veghel

woensdag 17 april van 20:00 - 22:00

Op woensdag 17 april is er in Veghel een studieavond met Peter Pellemans van Christenen voor Israël. Het thema is: De vervulling van Bijbelse profetieën in onze tijd. De bijeenkomst vindt plaats in het PC Centrum de Schakel, Hoofdstraat 53 in Veghel. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

De vervulling van Bijbelse profetieën in onze tijd
Gods Woord houdt ons voor “dat wij de profetieën niet mogen verachten”. Toch zijn er veel oprechte gelovigen die worstelen met het profetische Woord, of het als “te moeilijk” bestempelen en maar buiten beschouwing laten. Dan doen we niet alleen God te kort, maar ook onszelf. Juist door de profetieën te laten spreken wordt ons geloof verrijkt en zijn we veel beter op de hoogte en voorbereid op wat komen gaat. Wat zijn de tekenen in onze tijd en hoe gaan we om met Bijbelse profetie: ermee om leren gaan of er omheen gaan?

Achtergrond spreker
Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het christelijke geloof.

 

Gegevens

Datum:
woensdag 17 april
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

PC Centrum de Schakel in Veghel
Hoofdstraat 53, Veghel, Nederland
+ Google Maps