fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met Peter Pellemans in Weert

woensdag 20 november van 20:00 - 22:00

Op woensdag 20 november is er in Weert een studieavond met Peter Pellemans, spreker voor Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Waarom is Jezus een Jood? De bijeenkomst vindt plaats in Wijkgebouw Keenterhart, St. Jozefskerkplein 3. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Waarom is Jezus een Jood?
Wanneer we Gods Woord eerlijk bestuderen zien we dat het een Joods/Hebreeuws karakter uitstraalt. De voorbije eeuwen van vervangingstheologie wilden ons anders doen geloven.  Alle verbonden werden door God met Israël gesloten. Jezus werd als Jood geboren en leefde als Jood. De Apostelen waren Joods en Jezus zei dat Hij op de eerste plaats kwam “voor de verloren schapen van het huis Israëls”. Daar in Israël liggen onze wortels, onze oorsprong en onze hoop.

Achtergrond spreker
Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het christelijke geloof.

Gegevens

Datum:
woensdag 20 november
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Wijkgebouw Keenter-Hart Weert
Sint Jozefskerkplein 3, Weert, Nederland
+ Google Maps