fbpx
Laden Evenementen
  • Peter Pellemans
Activiteit

Studieavond met Peter Pellemans in Weert

woensdag 16 januari van 20:00 - 22:00

Op woensdag 16 januari is er in Weert een studieavond met Peter Pellemans, spreker voor Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De  Joodse wortels van het christelijke geloof. De bijeenkomst vindt plaats in het Wijkcentrum Keenterhart, St. Jozefskerkplein 3 in Weert. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

De Joodse wortels van het christelijke geloof
Wanneer we Gods Woord eerlijk bestuderen zien we dat het een Joods/Hebreeuws karakter uitstraalt. De voorbije eeuwen van vervangingstheologie wilden ons anders doen geloven.  Alle verbonden werden door God met Israël gesloten. Jezus werd als Jood geboren en leefde als Jood. De Apostelen waren Joods en Jezus zei dat Hij op de eerste plaats kwam “voor de verloren schapen van het huis Israëls”. Daar in Israël liggen onze wortels, onze oorsprong en onze hoop.

Achtergrond spreker
Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het christelijke geloof.

 

Gegevens

Datum:
woensdag 16 januari
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Wijkcentrum Keenter-Hart
St. Jozefskerkplein 3, Weert, Nederland
+ Google Maps