fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met Peter Pellemans in Wetteren [AFGELAST]

donderdag 26 maart van 20:00 - 22:00

Let op: in verband met voorzorgsmaatregelen rond verdere verspreiding van het coronavirus gaat deze zangavond niet door.

Op donderdag 26 maart is er in Wetteren een studieavond met Peter Pellemans, spreker voor de stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Jood en heiden, één in Christus.  De bijeenkomst vindt plaats in Levend Water, Lange Kouterstraat 14-A in Wetteren. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Jood en heiden, één in Christus
Is Jezus los verkrijgbaar van het Joodse volk? Wat is de Bijbelse achtergrond van onze eenwording met het gelovige deel uit Israël? De leugens in de vervangingstheologie die 19 eeuwen verwijdering heeft gezaaid tussen Gods volk en de kerk uit de heidenen is medeverantwoordelijk voor heel veel wreedheid, ellende en vervolging die het Joodse volk is aangedaan door de vroege kerk, sinds de tweede eeuw na Christus.

Achtergrond spreker
Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het christelijke geloof.

Gegevens

Datum:
donderdag 26 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Levend Water, Wetteren
Lange Kouterstraat 14-A, Wetteren, België
+ Google Maps