fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieavond met Peter Pellemans in Wouw

donderdag 12 september van 20:00 - 22:00

Op donderdag 12 september is er in Wouw een studieavond met Peter Pellemans van Christenen voor Israël. Het thema is: De vervulling van Bijbelse profetieën in onze tijd. De bijeenkomst vindt plaats in het Zalencentrum De Geerhoek, Kloosterstraat 19b in Wouw. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël. 

De vervulling van Bijbelse profetieën in onze tijd
Gods Woord houdt ons voor “dat wij de profetieën niet mogen verachten”. Toch zijn er veel oprechte gelovigen die worstelen met het profetische Woord, of het als “te moeilijk” maar buiten beschouwing laten. Dan doen we niet alleen God tekort, maar ook onszelf. Juist door de profetieën te laten spreken wordt ons geloof verrijkt en zijn we veel beter op de hoogte en voorbereid op wat komen gaat. Wat zijn de tekenen in onze tijd en wat doen we met Bijbelse profetie: ermee om leren gaan of er omheen gaan?

Achtergrond spreker
Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het christelijke geloof.

Gegevens

Datum:
donderdag 12 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Cultureel Centrum de Geerhoek, Wouw
Kloosterstraat 19b, Wouw, Nederland
+ Google Maps