fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieseminar met ds. Henk Poot in Goes (1/2)

maandag 2 september van 20:00 - 22:00

Op maandag 2 september is er in Goes de eerste studieavond in een serie van twee met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: De najaarsfeesten in Israël. De tweede avond is op maandag 16 september. De bijeenkomsten vinden plaats in Kerkgebouw de Levensbron, Mansholtlaan 1 in Goes. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

De Najaarsfeesten in Israël
In Israël wordt aan het begin van het Najaar een hele reeks feesten gehouden. Begonnen wordt met het Nieuwjaar ook wel het feest van de bazuinen genoemd en de dagen worden afgesloten met het Loofhuttenfeest. In twee avonden laten we zien wat de Bijbelse betekenis van de feesten is en hoe deze door het Joodse volk gevierd worden. Met natuurlijk de vraag wat de boodschap van de feesten voor ons is.

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Gegevens

Datum:
maandag 2 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel

Locatie

Kerkgebouw de Levensbron, Goes
Mansholtlaan 1, Goes, Nederland
+ Google Maps