fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieseminar met ds. Henk Poot in Nieuw-Vennep (3/3)

dinsdag 19 maart van 20:00 - 22:00

Op dinsdag 19 maart is er in Nieuw-Vennep de laatste studieavond in een serie van drie met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Jezus, Johannes en Israël. De bijeenkomst vindt plaats in Het Trefpunt, Hoofdweg 1318 in Nieuw-Vennep. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Jezus, Johannes en Israël
Er wordt wel gezegd dat geen evangelie zo pro-Joods is en geen evangelie zo anti-Joods. Hoe zit dat eigenlijk met de Joden in het evangelie van Johannes? En wie is deze volgeling van Jezus en waarom laat hij allerlei andere dingen zien als de andere evangelisten? Wie zich er in verdiept ontdekt de bijzondere en prachtige boodschap van dit evangelie voor Israël. Omdat in Johannes de feesten een belangrijke rol spelen, gaan we in de laatste avond in op de betekenis van het Loofhuttenfeest. 

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

 

Gegevens

Datum:
dinsdag 19 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Ina Kulk
Telefoon:
0252-672476

Locatie

Het Trefpunt, Nieuw-Vennep
Hoofdweg 1318, Nieuw-Vennep ,
+ Google Maps