fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieseminar met ds. Henk Poot in Poeldijk (3/3)

maandag 11 februari van 20:00 - 22:00

Op maandag 11 februari is er in Poeldijk de laatste studieavond in een serie van drie met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Abraham, de vriend van God. De bijeenkomst vindt plaats in het Hervormd Kerkelijk Centrum, Fonteinstraat 6 in Poeldijk. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

Abraham, de vriend van God
De geschiedenis van Abram is een prachtig verhaal in het boek Genesis, het leven van de aartsvader van Israël met zijn geloof en zijn hoop dat God voor Hem zorgen zal. Veel elementen uit deze geschiedenis zijn ook voor ons leerzaam als het gaat om het leven met God. Wat is geloven en wat is kinderlijk vertrouwen op God en Zijn woord? Maar tegelijkertijd geeft het leven van Abraham ons een diep inzicht in de weg van God met Israël.

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Gegevens

Datum:
maandag 11 februari
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Hervormd Kerkelijk Centrum, Poeldijk
Fonteinstraat 6, Poeldijk,
+ Google Maps