fbpx
Laden Evenementen
  • ds. Henk Poot
Activiteit

Studieseminar met ds. Henk Poot in Terneuzen (1/3)

dinsdag 3 september van 20:00 - 22:00

Op dinsdag 3 september is er in Terneuzen de eerste studieavond in een serie van drie met ds. Henk Poot van Christenen voor Israël. Het thema is: Jozef, Jezus en Israël. De andere data zijn: dinsdag 17 september en 1 oktober. De bijeenkomsten vinden plaats in de EG Kandelaar, Van Cantfortstraat 36 in Terneuzen. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Jozef, Jezus en Israël
Vaak is de geschiedenis van Jozef gelezen als het verhaal van de vrome zoon van Jakob die ondanks alles wat hem overkomt, trouw blijft aan zijn geloof. Een prachtig voorbeeld voor ons leven met God. Maar de geschiedenis kan ook gezien worden als een profetie over het leven van Jezus en Gods plan met het volk Israël. In een drietal Bijbellezingen volgen we de geschiedenis van Jozef en kijken gelijk daar dwars doorheen naar de plaats van Jezus en Israël in de Bijbel.

Achtergrond spreker
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Gegevens

Datum:
dinsdag 3 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

EG de Kandelaar, Terneuzen
Van Cantfortstraat 36, Terneuzen,
+ Google Maps