fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieseminar met ds. Oscar Lohuis in Genemuiden

donderdag 5 september van 20:00 - 22:00

Op donderdag 5 september is er in Genemuiden een studieavond met ds. Oscar Lohuis van Christenen voor Israël. Het thema is: Tekenen van de aanstaande wederkomst. De bijeenkomst vindt plaats in het Hervormd Centrum, Stuivenbergstraat 51 in Genemuiden. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël. 

Tekenen van de aanstaande wederkomst
Vanuit de vervangingstheologie is het gangbaar geworden om voor Israël in het Oude Testament ‘de kerk’ te lezen en voor Jeruzalem ‘het hemels Jeruzalem’. Toch blijken profetieën over Israël in onze tijd letterlijk uit te komen. Zacharia 12 bepaalt ons bij de strijd om Jeruzalem die in het einde der tijden heviger zal worden. De contouren van diverse aspecten van deze eindstrijd kunnen we nu al duidelijk waarnemen. We denken na over tekenen van de tijd waarin wij leven.

Achtergrond spreker
Ds. Oscar Lohuis was in het verleden verbonden aan de  baptistengemeenten in Meppel en Emmeloord. Vanaf 2007 is hij vrijgesteld om zich helemaal te geven aan de Woordverkondiging als rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar. Lohuis spreekt regelmatig in kerken, hij verzorgt Bijbelstudies en schrijft columns in verschillende bladen. Lohuis: “De tijd waarin wij nu als Kerk van Jezus Christus leven vraagt om een serieuze overdenking van de plaats van Israël in Gods reddingsplan voor deze wereld.”

Gegevens

Datum:
donderdag 5 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Hervormd Centrum, Genemuiden
Stuivenbergstraat 51, Genemuiden, Nederland
+ Google Maps