fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieseminar met ds. Oscar Lohuis in Stiens

woensdag 29 mei van 20:00 - 22:00 | Gratis

Op woensdag 29 mei is er in Stiens een studieavond met ds. Oscar Lohuis van Christenen voor Israël. Het thema is: De terugkeer van de Joden naar het Beloofde Land. De bijeenkomst vindt plaats in de Hege Stins, Gysbert Japicxstrjitte 4 in Stiens. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

De terugkeer van de Joden naar het Beloofde Land
Op veel plaatsen in de Bijbel komen we teksten tegen die spreken van het opnieuw verzamelen van het volk van Israël in het land dat aan hen beloofd is. Wat is de betekenis daarvan voor de wereld en voor de gemeente van Jezus Christus? Welke rol mogen en kunnen wij daarin spelen? Verschillende teksten spreken ervan dat de overige volken het volk van Israël helpen om terug te keren. Hoe moeten we dat zien en hoe kunnen we deel krijgen aan wat God aan het doen is in de wereld waarin wij nu leven?

Achtergrond spreker
Ds. Oscar Lohuis was in het verleden verbonden aan de baptistengemeenten in Meppel en Emmeloord. Vanaf 2007 is hij vrijgesteld om zich helemaal te geven aan de Woordverkondiging als rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar. Lohuis spreekt regelmatig in kerken, hij verzorgt Bijbelstudies en schrijft columns in verschillende bladen. Lohuis: “De tijd waarin wij nu als Kerk van Jezus Christus leven vraagt om een serieuze overdenking van de plaats van Israël in Gods reddingsplan voor deze wereld.”

Gegevens

Datum:
woensdag 29 mei
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

Hege Stins, Stiens
Gysbert Japicxstrjitte 4, Stiens, 9051 ER Nederland
+ Google Maps