Laden Evenementen
  • Ds. Oscar Lohuis. Foto | Goed Nieuws Bediening
Activiteit

Studieseminar met Oscar Lohuis in Wolvega

dinsdag 25 september van 20:00 - 22:00

Op dinsdag 25 september is er in Wolvega een studieavond met ds. Oscar Lohuis, spreker voor Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De terugkeer van de Joden naar het land Israël. De bijeenkomst vindt plaats in Zalencentrum de Rank, Kerkstraat 49 in Wolvega. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

De terugkeer van de Joden naar het land Israël
Op veel plaatsen in de Bijbel komen we teksten tegen die spreken van het opnieuw verzamelen van het volk van Israël in het land dat aan hen beloofd is. Wat is de betekenis daarvoor voor de wereld en voor de gemeente van Jezus Christus? Welke rol mogen en kunnen wij daarin spelen? Verschillende teksten spreken ervan dat de overige volken het volk van Israël helpen om terug te keren. Hoe moeten we dat zien en hoe kunnen we deel krijgen aan wat God aan het doen in de wereld waarin wij nu leven?

Achtergrond spreker
Ds. Oscar Lohuis was in het verleden verbonden aan de  baptistengemeenten in Meppel en Emmeloord. Vanaf 2007 is hij vrijgesteld om zich helemaal te geven aan de Woordverkondiging als rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar. Lohuis spreekt regelmatig in kerken, hij verzorgt Bijbelstudies en schrijft columns in verschillende bladen. Lohuis: “De tijd waarin wij nu als Kerk van Jezus Christus leven vraagt om een serieuze overdenking van de plaats van Israël in Gods reddingsplan voor deze wereld.”

 

Gegevens

Datum:
dinsdag 25 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Zalencentum de Rank, Wolvega
Kerkstraat 49, Wolvega,
+ Google Maps