fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieseminar met Peter Pellemans in Den Bosch (1/3)

donderdag 14 november 2019 van 20:00 - 22:00

Op donderdag 14 november is er in Den Bosch de eerste studieavond in een serie van drie met Peter Pellemans en ds. Oscar Lohuis.

Donderdag 14 november, Peter Pellemans, thema: De roeping van Israël.
Donderdag 21 november, ds. Oscar Lohuis, thema: Wat christenen over Israel moeten weten.
Donderdag 28 november, Peter Pellemans, thema: Israël in de finale van de geschiedenis.
De bijeenkomsten vinden plaats in de Wederkomstkerk, Rijnstraat 20 in Den Bosch. De aanvang is steeds om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

De roeping van Israël
Israël werd niet geroepen ten kóste van, maar ten gúnste van de hele wereld. Wat een wonder van De Almachtige! Hij heeft voor Zichzelf, uit een mens Abraham, een volk geschapen. Een heilig en apart geplaatst volk om Gods wil, redding en Majesteit te tonen aan de naties. Nu de tijd zich spoedt naar de wederkomst van De Joodse Verlosser, zien we dat het fysieke en geestelijke herstel van Israël als natie en volk al vergevorderd is. De critici van de eeuwen meenden dat Israël als Gods volk afgedaan zou hebben. Maar God blijft trouw aan Zijn volk. Menselijke agenda’s kunnen de genade en de trouw van God niet doorkruisen. Hij leidt en overziet de geschiedenis en niets ontgaat Hem. Hij komt tot Zijn doel met Israel!

Achtergrond spreker
Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het christelijke geloof.

 

 

Gegevens

Datum:
donderdag 14 november 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Wederkomstkerk, Den Bosch
Rijnstraat 20, 's-Hertogenbosch, Nederland
+ Google Maps