fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Studieseminar met Peter Pellemans in Den Bosch (3/3)

donderdag 28 november van 20:00 - 22:30

Op donderdag 28 november is er in Den Bosch de laatste studieavond in een serie van drie met Peter Pellemans en ds. Oscar Lohuis.

Donderdag 28 november, Peter Pellemans, thema: Israël in de finale van de geschiedenis.
De bijeenkomst vindt plaats in de Wederkomstkerk, Rijnstraat 20 in Den Bosch. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Israël in de finale van de geschiedenis
Geen wereldrijk ooit is vergaan en weer opgestaan. Maar Israël is na bijna 2000 jaar  verstrooit te zijn geweest in alle landen van de wereld, teruggekeerd in het oorspronkelijke land dat door God aan hun voorvaderen was gegeven. Dit wonder van herstel vanaf 1948 werd al bijna 2500 jaar geleden uitgebreid geprofeteerd in Ezechiël hoofdstuk 37 en wij zien dat wonder van de wederopstanding voor onze ogen letterlijk in vervulling gaan. Inmiddels is er al bijna 70 jaar verstreken en heeft Israël tegen de verdrukking in van oorlogen, intifada’s standgehouden en uitgegroeid tot een moderne staat met acht miljoen inwoners. Israël is getransformeerd van een woestijn naar een groen en vruchtbaar land met een groeiende economie. Israël is gewoon een wonder van God.

Achtergrond spreker
Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het christelijke geloof.

Gegevens

Datum:
donderdag 28 november
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel

Locatie

Wederkomstkerk, Den Bosch
Rijnstraat 20, 's-Hertogenbosch, Nederland
+ Google Maps