fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Tentoonstelling Wereldwonder Israël

maandag 24 september 2018 van 10:00 - zaterdag 12 januari 2019 van 16:00 | Gratis

Israël suf en saai? Nou… nee! Israël is één van de meest fascinerende landen ter wereld. Wist je dat er in Israël niet alleen wonderen gebeurden in de tijd van de Bijbel? Ook vandaag is Israël echt een wereldwonder.

De zomertentoonstelling Wereldwonder Israël is wegens succes verlengd en te beleven in het Israëlcentrum van 24 september 2018 tot en met 12 januari 2019.

Thema

Virtual Reality

Het staat al in de Bijbel: Israël zal tot zegen zijn voor alle volken op de hele aarde. We nemen je mee op ontdekkingstocht door het wereldwonder Israël. Je maakt kennis met inspirerende en wonderlijke feiten die het land zo uniek maken.

De tentoonstelling is boeiend en leerzaam voor jong en oud. Met een interactieve speurtocht en een unieke Virtual Reality-tour op de mooiste plekjes in Jeruzalem! Eerdere tentoonstellingen trokken tienduizenden bezoekers. Komen jullie dit jaar ook voor een onvergetelijke dag naar het Israëlcentrum in Nijkerk? Welkom! Toegang is gratis.

Bekijk hier de promovideo

Praktische informatie

In de periode van 24 september tot en met 12 januari bent u van 10:00 tot 16:00 uur van harte welkom in het Israëlcentrum in Nijkerk (zon- en feestdagen gesloten). Het adres is Henri Nouwenstraat 34 (uitstekend bereikbaar met auto én openbaar vervoer). Toegang is gratis (evenals consumptie). LET OP: dinsdag 25 december, woensdag 26 december en dinsdag 1 januari 2018 is het Israëlcentrum gesloten.

Speciaal programma voor scholen

De tentoonstelling is zeer geschikt voor schoolklassen en groepen (vanaf ongeveer groep 5). Het programma duurt ongeveer anderhalf uur. De leerlingen gaan na een introductie door een begeleider zelf aan de slag met een vragenboekje.

Meer info

Klik hieronder voor meer info over de locatie, contact of het aanmelden van een (school)groep.

Gegevens

Begin:
maandag 24 september 2018 van 10:00
Einde:
zaterdag 12 januari van 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
https://christenenvoorisrael.nl/wereldwonderisrael/

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

Israelcentrum, Nijkerk
Henri Nouwenstraat 34, Nijkerk, 3863HV Nederland
+ Google Maps