fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Zingen voor Israël in Giessen

zaterdag 5 oktober van 19:30 - 21:30

Komt u ook op zaterdag 5 oktober naar de Zingen voor Israel avond in Giessen? Vooraf aan de zangavond wordt er een kinderactiviteit georganiseerd in het Dijkhuis van 18.15 tot 19.30 uur. De koor- en samenzangavond wordt gehouden in de Hervormde Kerk, Kerkstraat 2 in Giessen.  De aanvang is om 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom en de toegang is vrij.

Muzikale medewerking wordt verleend door het Christelijk Mannenkoor Altena o.l.v. Martin de Jong. De organist is n.n.b. en de meditatie wordt verzorgd door ds. Kees van Velzen, met als thema: Het plan van de Almachtige van Israël. Er zal een collecte worden gehouden voor de stichting Christenen voor Israël. Ook  is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een boekentafel zijn.

Christelijk Mannenkoor Altena
Martin de Jong uit Alblasserdam, is sinds 1999, met groot enthousiasme, de dirigent van het koor. In 2005 heeft het CMA een themaconcert gemaakt over de macht van God in de natuur met als titel “Hoe groot zijt Gij”. Het repertoire bestaat uit hoofdzakelijk geestelijke liederen, zoveel mogelijk in de Nederlandse taal.

Gegevens

Datum:
zaterdag 5 oktober
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel

Locatie

Hervormde Kerk, Giessen
Kerkstraat 2, Giessen, Nederland
+ Google Maps