Laden Evenementen
Activiteit

Zingen voor Israël in Den Haag-Scheveningen

dinsdag 13 november 2018 van 20:00 - 22:00

Komt u ook op dinsdag 13 november om te zingen voor Israël? Christenen voor Israël organiseert die dag een koor- en samenzangavond in Den Haag-Scheveningen. Deze zangavond wordt gehouden in de Oude Kerk in Den Haag-Scheveningen. Aanvang: 20.00 uur, samenzang vanaf 19.45 uur. Verkoop van producten uit Israël.

Muzikale medewerking wordt verleend door het inmiddels tweehonderd leden tellend Christelijk Waddinxveens Mannenkoor “De Gouwestem” o.l.v. Martin Mans, maar ook door The Martin Mans Formation en door de Joodse zanggroep “Kol Chadash”. Deze zanggroep komt uit Nijmegen en staat onder leiding van Henk van den Hoogen. De sopraan Jacomina van der Plas-Vooijs uit Katwijk verleent solistische medewerking.

Verder kunt u kennismaken met een oud Bijbels instrument: de shofar. Die wordt geblazen door de wereldkampioen shofarblazen, Jan-Willem van den Bosch. Tijdens de samenzang zal hij trompet spelen. Aarnoud de Groen bespeelt het orgel. Ds. J. Maasland opent de avond. Ds. Kees van Velzen zal een korte meditatie houden.

Iedereen is van harte welkom en de toegang is vrij. Er zal een collecte worden gehouden voor voedselhulp aan Joden in de Oekraïne, waaronder veel overlevenden van de Holocaust. Ook  is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een (kleine) boekentafel zijn.

Locatie:

Deze zangavond wordt georganiseerd in de Oude Kerk, Keizerstraat 8 in Den Haag-Scheveningen.

De kerk is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer:
Tramlijn 1 en Bus 22 (halte Keizerstraat); Tramlijn 11 (eindpunt: Strandweg).

Gratis parkeermogelijkheden bij de haven en aan de boulevard.

Gegevens

Datum:
dinsdag 13 november 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Christenen voor Israël
Telefoon:
033-2458824
Website:
https://christenenvoorisrael.nl

Locatie

Oude Kerk, Scheveningen
Keizerstraat 8, Den Haag, 2584 BJ Nederland
+ Google Maps