fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Zingen voor Israël in Bodegraven

woensdag 2 oktober van 20:00 - 22:00

Op woensdag 2 oktober organiseert Christenen voor Israël een koor- en samenzangavond  in Bodegraven. De zangavond wordt gehouden in de Dorpskerk, Oude Markt 1. Aanvang is om 20.00 uur, vanaf 19.45 uur zal er samenzang zijn.

Muzikale medewerking wordt verleend door de Protestants Christelijke Zangvereniging “Revival” uit Bodegraven onder leiding van Henk Hilgeman, door het Christelijk Mannenkoor “Con Forza” uit Woerden onder leiding van Willem Nijhof en door een groepje jonge mannen uit dit koor, “Jong Forza”. Rens de Winter zal “Con Forza en “Jong Forza “begeleiden. Ad van Pelt begeleidt het gemengde koor “Revival”. Coert Hilgeman bespeelt hierbij de cornet.

De sopraan Jacomina van der Plas-Vooijs uit Katwijk verleent solistische medewerking. Er zal ook veel samenzang zijn. Ds. A. Baas. opent de avond en ds. Kees Kant zal een korte meditatie houden.

Iedereen is van harte welkom. De toegang is vrij en er zal een collecte worden gehouden voor het internationale werk van Christenen voor Israël, waar ds. Kant nauw bij betrokken is. Ook  is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een boekentafel zijn.

Gegevens

Datum:
woensdag 2 oktober
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Dorpskerk Bodegraven
Oude Markt 1 , Bodegraven, Nederland
+ Google Maps