fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Zingen voor Israël in Nieuwleusen

zaterdag 28 september van 19:30 - 21:30

Op zaterdag 28 september 2019 organiseert Christenen voor Israël een koor- en samenzangavond in Nieuwleusen. De zangavond wordt gehouden in kerkgebouw De Voorhof, Burg. Mulderlaan 1. Aanvang is om 19.30 uur, vanaf 19.15 uur zal er samenzang zijn.

Muzikale medewerking wordt verleend door twee mannenkoren: Christelijk Mannenkoor Staphorst en Christelijk Mannenkoor “Asaf” uit Dedemsvaart. Deze koren zullen gezamenlijk optreden onder leiding van Peter Bos.

Gospelkoor “Response” uit Zwolle verleent eveneens medewerking. Dit koor staat onder leiding van Bert Bootsma en wordt op piano begeleid door Judith Koedoot. De organist Harry Hamer begeleidt het mannenkoor en de samenzang, want naast koorzang zal er veel samenzang zijn. Ook de sjofar zal worden geblazen, een oud Bijbels instrument.

De avond wordt geopend door ds. Bart Trouwborst. Ds. Jaap de Vreugd zal een korte meditatie houden. Iedereen is van harte welkom. De toegang is vrij en er zal een collecte worden gehouden voor voedselhulp in Israël, bestemd voor mensen die onder de armoedegrens leven. De meesten van hen zijn kinderen en overlevenden van de Holocaust. Ook  is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een boekentafel zijn.

Gegevens

Datum:
zaterdag 28 september
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

De Voorhof, Nieuwleusen
Burg. Mulderlaan 1, Nieuwleusen, Nederland
+ Google Maps